Bőrápolás őszi üzemmódban

Bőrápolás őszi üzemmódban
Ősz

Beköszöntött a sokunk számára kedvelt évszak az ősz, amely rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában a bőrápolás terén is. Az évszaknak megfelelő kezelések tárháza is olyan színes mint az őszi falevelek. Mielőtt bármit tennénk bőrünkkel, első lépésként érdemes szakemberrel együtt szemügyre venni a nyár maradandó nyomát. Mivel lettünk „gazdagabbak” nyár végére? A túlzásba vitt napozás kiszárította bőrünket, és mélyültek az apró ráncaink? Pigmentfoltok jelentek meg a homlokon és az orcákon? Érdesnek és megvastagodottnak érezzük a bőrünket, teli miteszerekkel? Nézzük meg milyen megoldási lehetőségeink vannak:

1, Érdemes átesni a bőr szakszerű tisztításán, bőrtípusnak és állapotnak megfelelő készítményekkel

2, A megvastagodott szaruréteget elvékonyítjuk bőrnek megfelelő peelingezési eljárással.(Radírozással, csiszolással, hámlasztó kezelésekkel):

-MIKRODERMABRÁZIÓ

– SAVAS HÁMLASZTÁS

3, Intenzíven hidratáljuk és tápláljuk a mértéktelen napozás miatt kialakult mélyrétegi vízhiányt:

-HYDRA-HYAL KEZELÉS,

-ESSENCE OF ASIA KEZELÉS,

-TOTAL LIFTING PPV

4, A kialakult pigment rendellenességeket a vendég szorgos együttműködésével hatékonyan tudjuk halványítani, eltüntetni:

-FERUL-X KEZELÉS

5, A ráncok elmélyülését anti-aging hatóanyagok kúraszerű alkalmazásával és kollagénstimuláló kezelésekkel eredményesen akadályozzuk meg:

-ALPESI RÓZSA SZEMKEZELÉS

-KOLLOID ARANYKEZEKÉS

-ARCFORMÁZÁS

-LIFT MEE LEDLÉZER MASZK

-PEPTID KEZELÉS

Elengedhetetlen, hogy lecseréljük a nyáron használt könnyedebb gél-krémeket olajokban és vízben gazdag nappali hidratáló krémre, amely alá használjunk bőrstruktúrát felépítő folyamatokat támogató szérumot. Az ősszel használt kozmetikumok egyik fontos feladata az extra gondoskodás, amellyel helyrehozhatjuk a napozás okozta károsodásokat és  felkészülhetünk a télre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük