Bőrápolás őszi-téli üzemmódban

Bőrápolás őszi üzemmódban

Beköszöntött a sokunk számára kedvelt évszak az ősz, amely rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában a bőrápolás terén is. Az évszaknak megfelelő kezelések tárháza is olyan színes mint az őszi falevelek. A bőrmegújító és savas kezelések kerülnek fókuszba, a hámlasztás, phytopeeling.

Miért és mire jó a hámlasztás?

A hámlasztást különböző erősségű savakkal, savtartalmú készítményekkel vagy savmentes úgynevezett „Phytopeelingekkel” végezzük a bőr felszínén vagy mélyebb rétegeiben.

Milyen hatásai vannak?

A, Felszíni hámlasztásnál a bőrfelszíni egyenetlenségek és a finom ráncok eltűnnek. Hidratált, puha bőrképet kapunk. Nincs gyógyulási idő, maximum enyhe viszkető érzés lehet.

B, Kötőszöveti és mélyhámlasztás az alsóbb rétegeket érinti, enyhén csípős érzettel. A kötőszövetekben stimulálólag hat, ezért fokozódik a kollagén termelődés, mélyebb ráncok és hegek eltűnnek. A bőr rugalmasabb lesz.

Milyen bőrproblémákra javasolt?

A vízhiányos, érett bőrre, pigmentfoltokra, tág pórusú, tisztátalan bőrre, fénykárosodott bőrre.

A bőrmegújító kezeléseket a bőr állapotának megfelelően, személyre szabottan végezzük. Kezelés előtt személyes konzultáció szükséges. A gyógyulási idő és a kezelés sikere érdekében fontos az előírt szabályok betartása, a hatás meg- és fenntartása érdekében csak az ajánlott professzionális otthoni bőrápolási termékek használhatók!!!

Elengedhetetlen, hogy lecseréljük a nyáron használt könnyedebb gél-krémeket olajokban és vízben gazdag nappali hidratáló krémre, amely alá használjunk bőrstruktúrát felépítő folyamatokat támogató szérumot. Az ősszel használt kozmetikumok egyik fontos feladata az extra gondoskodás, amellyel helyrehozhatjuk a napozás okozta károsodásokat és  felkészülhetünk a télre.