Kezd az évet Comfort line-nal!

NYERD VISSZA AZ ÖNBIZALMAD!
FORMÁLD ALAKOD KÖNNYEDÉN, KÉNYELMESEN, ÉS SZUPER GYORSAN! KONZULTÁCIÓ TELJES DISZKRÉCIÓ MELLETT, EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉSEK.

COMFORT LINE LUXUS ALAKFORMÁLÓ RENDSZER:

Multi Kezelőfej tartalmaz multipoláris rádiófrekvenciát, vákuumot és LED fényterápiát. Zsírbontásra, narancsbőr kezelésre és térfogati csökkentésre használjuk a test nagyobb területén a nagy és közepes kezelőfejeket. Kisméretű kezelőfejjel arc feszesítést végezünk.

Multi-kavitációs kezelőfej négy önmagában is hatékony alakformáló technológia található meg benne. Zsírbontó és feszesítő is, rendkívül eredményes és látványos testkezeléseket kapunk.

1 MHZ frekvenciájú multipoláris rádiófrekvencia biztonságosan és fájdalommentesen juttat hőt a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírszövetbe. Ott a szelektív hő hatására a zsírsejtek fokozott anyagcserére kényszerülnek, amelynek következtében a felesleges anyagok egy része a sejt közötti térbe kerül, majd természetes úton kiürül a szervezetből.

A soft-lézer a rádiófrekvencia zsírbontó eredményességét fokozza azáltal, hogy növeli a zsírsejtek sejthártyájának áteresztőképességét, így elősegíti a folyékonnyá vált zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe.

A kavitáció lényege, hogy a kibocsájtott ultrahanghullámok a sejtek közötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képeznek, amelyek részleges nyomásváltozás hatására szétroppannak. Az így kialakuló lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját, és az ebben lévő triglicerid szétfolyik a sejtek közötti térben, majd távozik a szervezetből.

A bőrsejt-állomány megfiatalítását a vörös színű LED fényterápia segíti.

Alkalmazható: alakformálásra, méretcsökkentésre, zsírbontásra, cellulit csökkentésre, zsírbontásra, salaktalanításra, feszesítésre.

Január 31.-ig 20%-os árengedmény

1 alkalom 30000ft helyett 24000ft

4 alkalmas bérlet 120000ft helyett 96000ft

6 alkalmas bérlet 180000ft helyett 144000ft

10 alkalmas kombinált bérlet (4 gép+6 WIENER) 168000ft helyett 134400ft.