Kezelések

KOLLAGÉNNEL A RÁNCOK ELLEN

Rádiofrekvencia +Termikus ionizáció

TERMÉSZETES BŐRMEGÚJÍTÁS

20%-os árengedménnyel márc 31.-ig 48000 ft -helyett 38000 ft

Ez a két kezelés kombinálva hatékonyan segít a bőr feszességének növelésében, megújításában és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

Miért hatékony?

A BŐR 2 RÉTEGÉBEN (a termikus ionizáció a hámrétegben, a rádiófrekvencia az irharétegben) DOLGOZIK.

A kezelés során a megfelelő mélységben bevitt hőenergia stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, ezáltal elősegíti a kollagén termelődést. Hő hatására a megereszkedett kollagénrostok összezsugorodnak, amelynek következtében a bőr jól láthatóan feszesebb lesz.

Kezelhet területek: szemkörnyék, arc, toka, nyak, dekoltázs

TERMIKUS IONIZÁCIÓS ARCFIATALÍTÁS A MEGERESZKEDETT ÉS LÓGÓ BŐR ELLEN

A FIATALOS ARCVONÁS MA MÁR ELÉRHETŐ DURVA BEAVATKOZÁS NÉLKÜL

Mit kell tudni a termikus ionizációról?

A termikus ionizáció három legfőbb ismerve, hogy gyors, hatékony és egyszerű, mindamellett NON-INVAZÍV, TŰ NÉLKÜLI ELJÁRÁS.

A kezelés után bőrpír keletkezik, ami 48 órán belül eltűnik. Az eljárás bármely területen alkalmazható a lógó, felesleges bőr eltávolítására fájdalom és sebesedés nélkül.

Mikor használjuk?

Nagyon eredményesen tudjuk vele kezelni az apróbb és mélyebb ráncokat, pigmentfoltokat, hegeket, és a megereszkedéseket is. A petyhüdt bőr szépen feszesíthető, hő hatására összehúzódik, felülete kérgesedik. 5-7 nap elteltével a leeső megvastagodott kéreg helyén új, friss bőr jön létre illetve stimulálódik a fibronektin sejttermelése. Néhány hét alatt a kollagén és elasztikus rostok sűrűbben szövik be a területet, ezáltal tömörebb lesz a bőr.

Milyen kozmetikai problémák orvosolhatók a termikus ionizációval?

Arcon és testen lévő komolyabb bőrproblémák kezelésére is alkalmas mint például a szem környékén lévő szarkalábak, lógó felső szemhéj, orr-ajak barázda, toka feszesítése, sőt teljes arclifting, has és alkar, ezen kívül heges bőr halványítására, gyulladt, aknés bőrökre is használható.

Működési elve:

A készülék háromszögimpulzussal működik. A szikrakisülésben a nagy sebességű részecskék miatt a gáz belső energiája megnő, felmelegszik. A keletkező szikra normál hőmérséklete miatt az érintett terület azonnal reagál, ennek köszönhetően fog SEB NÉLKÜL a kollagén és a fibroblaszt termelés beindulni. Ez alapján bőrpír keletkezik a kezelést követően, másnap már csak enyhe viszkető érzést tapasztalunk. Pár napig picit érdes, vastagabb bőrt érzünk, majd folyamatosan simább, ránctalanabb lesz a bőr, heteken keresztül javul az állapota. Biztonságos eljárás, az eredmény tartós és hosszútávú fenntartása érdekében fontos, hogy az utóápolásra az előírt professzionális termékeket használjuk.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés időtartama területtől függően kb 60 perc.

Mennyi ideig tart a hatása?

Az eredmény akár 12-24 hónapra is kitarthat, az gyakorlatilag a bőr természetes öregedésével múlik el.

Hány kezelés szükséges?

Nem elegendő egy kezelés és a második alkalom legtöbbször hatékonyabb, hiszen a bőr már aktívabb, beindultak a regenerációs folyamatok. A kúra után 3 hónap pihenés majd havi 1 fenntartó kezeléssel tudjuk a hatást nyújtani.

35-59 éves korig 4 alkalomból álló terápia szükséges (1 hard+3 soft).

60 éves kortól 5 alkalomból álló terápia eredményes (1 hard+4 soft).

Kezelés módozatai:

1, Hard kezelés:

Az eljárás területén kérgesedés jön létre, mely pici barnás színű pöttyök formájában észlelhető. A regenerálódási idő 5-7 nap, ezalatt helyreáll a kezelt terület felülete és új feszesebb bőr jön létre, de a végső eredmény 3-6 hónap múlva alakul ki.

2, Soft kezelés:

Az eljárás területén enyhe bőrpír jelenik meg a kezelés napján, a 2. és 3. napon enyhe viszketés érzékelhető.

Bevezető áron december 31.-ig a soft kezelés 20000 ft területenként/ alkalom, a hard kezelés 45000 ft területenként/ alkalom.

ELEMENTS – HYDRATION

Extra Moisturizing Therapy

A kezelés helyreállítja a bőr hidratációját és védi a bőrbarriert. Normál, dehidratált és száraz bőr professszionális arckezelése.

Helyreállítja a bőr nedvességtaralmát, védi annak védőrétegét. A bőrhibák kiküszöbölése révén javítja a bőr állapotát és megjelenését.

A kezelés készítményei nagy koncentrációban tartalmaznak hyaluronsavat, ceramidokat, AA2G-t, szinergiában a speciális hámlasztó- és sejtstimuláló rendszerrel. Elsődleges hatása: hidratáló, bőrbarrier védő, hámréteg sejtjeinek működését serkentő arckezelés kifejezetten száraz, fakó bőrre. Másodlagos hatása: bőrtónusjavító és antoixidáns hatású.

A kezelés időtartama: 60-90 perc

A kezelés ára: 34000 ft