Tavaszi megújulás és bőrápolás

 

Ennyire még sosem éreztük a bőrünkön, hogy az egészség mennyire végtelenül fontos. A bőr kitüntetett szerepet játszik a szervezet védelmében, annak egészségének megőrzésében. Egyrészről elhatárol bennünket a külvilágtól, másrészről összeköt vele. A bőr szoros kapcsolatban van az idegrendszerrel, azonnal reagál arra, ami zajlik a lélekben.
A téli hónapokat követően vágyunk egy kis megújulásra, legyen szó testi vagy lelki megújulásról.
Több gondoskodásra és odafigyelésre van szükségünk a napos idő beköszöntével.
Az évszakok változásával mások a bőrápolási feladatok, mivel a hőmérséklet, a napsugárzás, a szél, a csapadék, a fűtés különböző módon veszi igénybe a bőrünket.
A zord téli időjárás, a friss levegőn töltött kevés idő, a napfény hiánya megviseli az egész szervezetünket, így a bőrünket is.

ARCÁPOLÁS:

Sápadtabb, szárazabb,ellenálló képessége csökken, könnyebben keletkeznek rajta gyulladások, foltok, pattanások.
Kiemelten fontossággal bír a bőr kozmetikus által végzett alapos le- és kitisztítása, anyagcseréjének fokozása,hidratálása,táplálása(pl:A-,B3-,F-,E-,C- vitamin,hyaluronsav,növényi őssejtek,..stb), felkészítése a napsütéses nyárra.
-FERUL-X :
BŐRSZÍNJAVÍTÓ & ANTI-AGEING HATÁSÚ ARCKEZELÉS
-MIKROBIOME PREBIOTIKUS TERÁPIA:
Probiotikus és bőrvédő hátású arckezelés

TESTÁPOLÁS:

A tél és a nem megfelelő tisztálkodási szerek (pl:szappan) használata nyomot hagynak testünkön is.
A hideg miatt vett kényeztető forró fürdőktől és a lúgos kémhatású szappanoktól bőrünk veszít hidratáltságából. Száraz,érdes tapintásúvá válik, korpázóan hámló lesz, melyhez társul egy húzódó érzés és viszketés.
A mozgásszegény életmód, kevés folyadék bevitel és helytelen táplálkozás, felesleges zsír és méreganyagok lerakodását eredményezi a zsírszövetben és a kötőszövetben. Így kialakult bőrkép a cellulit, ismert nevén narancsbőr. Az ismert problematikus tájék a fenèk ès a comb.
Ahogy közeledik a nyár és egyre nagyobb felület látszik a bőrünkből is, még inkább érdemes odafigyelni a testápolásra is. Az anti-aging a testen is nagyon fontos, 80% – ban a napfény felelős a bőröregedésért, ezért a legfontosabb, hogy megfelelően ügyeljünk a fényvédelemre.

-TESTRADÍROZÁS
-FRISSÍTŐ TESTMASSZÁZS
-WELLNESS MASSZÁZS
-AROMATERÁPIÁS TESTKEZELÉS